English
 
 
Καθαρή πισίνα χωρίς χλώριο! - 1/7/2010

 

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Ξεχάστε τις ταμπλέτες, τα κόκκινα μάτια και ότι έχει να κάνει με τη χρήση χλωρίου στην πισίνα σας.

Ήρθε η ώρα να την καθαρίσετε με ΑΛΑΤΙ!

 


Πετύχετε:

Αποστείρωση νερού

Καθαρισμός νερού από Αντηλιακά,

Απουσία οσμής χλωρίου

Ομοιόμορφη και σταθερή προστασία

Κρυστάλλινη όψη στο νερό

Ευεξία

Τέλος στο κοκκίνισμα των ματιών

Δράση εναντίον πνιγμών

 

Όλα αυτά μπορείτε να τα πετύχετε με την εγκατάσταση του ηλεκτρολυτικού καθαρισμού νερού πισίνας (e-SPT). Το e-SPT είναι μία ανακάλυψη της εταιρείας WATERSAFE AE και αποτελείται από τη διάταξη ηλεκτρόλυσης, ρύθμισης Ph και αλάτι που προστίθεται στην πισίνα*.

 

Καθώς το νερό ανακυκλώνεται στην πισίνα, το ηλεκτρόδιο χρησιμοποιεί το αλάτι που περιέχει το νερό για να παράγει φυσικές ουσίες (οξυζενέ, όζον, οξυγόνο κ.α.) οι οποίες καθαρίζουν και αποστειρώνουν το νερό της πισίνας. Παράλληλα, διασπόνται τα υπολείμματα από αντηλιακά, δεν υπάρχει μυρωδιά χλωρίου, το νερό αποκτά κρυστάλλινη όψη και όποιος κολυμπάει αποκτά ένα υπέροχο συναίσθημα ευεξίας.

 

Αναλυτικά, τα σημαντικά πλεονεκτήματα που επιτυγχάνονται με e-SPT είναι:

 

*       Αποστείρωση νερού. – Με χρήση χλωρίου πετυχαίνουμε απολύμανση, που είναι ο βαθμός καθαριότητας του μπάνιου μας. Το e-SPT πετυχαίνει αποστείρωση, το βαθμό καθαριότητας του χειρουργείου. Τα καινοτόμα ηλεκτρόδια της WATERSAFE Α.Ε. έχουν τη δυνατότητα παραγωγής οξειδωτικών τα οποία έχουν αποστειρωτική δράση. Τα οξειδωτικά αυτά είναι: Χλώριο εν τω γεννάσθαι, υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ), ατομικό Οξυγόνο και άλλα.

*       Καθαρισμός Αντηλιακών – Το e-SPT διασπά τα υπολείμματα που αφήνουν τα αντηλιακά και τα προϊόντα μαυρίσματος και διατηρεί το νερό εντελώς καθαρό και αποστειρωμένο

*       Κοκκίνισμα ματιών – Με τον ηλεκτρολυτικό καθαρισμό του νερού της κολυμβητικής δεξαμενής δεν υπάρχει επιρροή στα μάτια (κοκκίνισμα) και στο δέρμα (εξανθήματα) των κολυμβητών, που δημιουργούνται με την χρήση δεσμευμένου χλωρίου.

*       Απουσία οσμής χλωρίου – Το e-SPT δεν έχει μυρωδιά χλωρίου και δεν σας ενοχλέι στο cocktail ή την ηλιοθεραπεί σας

*       Κρυστάλλινη όψη στο νερό – Το νερό το οποίο καθαρίζεται με το e-SPT της WATERSAFE Α.Ε. αποκτάει κρυστάλλινη όψη η οποία είναι ιδιαίτερα ελκυστική προς τους κολυμβητές.

*       Ευεξία – Η παρουσία του ατομικού Οξυγόνου δημιουργεί αίσθημα ευεξίας και ψυχολογικής τόνωσης στους χρήστες της δεξαμενής, για αυτό το λόγο το σύστημα της WATERSAFE Α.Ε. χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε μεγάλου βεληνεκούς Spa.

*       Ομοιόμορφη και σταθερή προστασία – Σε αντίθεση με συστήματα καθαρισμού που χρησιμοποιούν δεσμευμένο χλώριο, όπου η συγκέντρωση χλωρίου είναι ιδιαίτερα μεγάλη κατά την προσθήκη χλωρίου και με την πάροδο του χρόνου μειώνεται η ενέργεια του, ενώ με το ηλεκτρολυτικό σύστημα καθαρισμού η αποστειρωτική δράση είναι σταθερή και δεν αυξομειώνεται με την πάροδο του χρόνου, προστατεύοντας έτσι τους κολυμβητές από μεγάλες στιγμιαίες συγκεντρώσεις χλωρίου.

*       Δράση εναντίον πνιγμών – Η αλατότητα του νερού της δεξαμενής (0,9%) είναι η ίδια αλατότητα με αυτή του ανθρώπινου οργανισμού. Το γεγονός αυτό συμβάλλει στο διπλασιασμό του χρόνου στον οποίο κλείνουν οι βρόγχοι (το αίτιο του πνιγμού) δίνοντας έτσι τον διπλάσιο χρόνο για ναυαγοσωστική δράση αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες αποφυγής πνιγμού.

*       Οξυζενέ Κατά τον ηλεκτρολυτικό καθαρισμό του νερού αναπτύσσεται υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) το οποίο έχει ήπια απολυμαντική δράση σε πιθανές εκδορές και επιφανειακές μικρομολύνσεις των κολυμβητών. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα μετάδοσης των μικρομολύνσεων αυτών από τον έναν κολυμβητή στον άλλο.

*       Απουσία καρκινογόνων ενώσεων χλωρίου (λόγω παρουσίας ατομικού οξυγόνου στο διάλυμα). Οι οργανοχλωριωμένες ενώσεις είναι ενώσεις οι οποίες συναντώνται στο νερό όταν αυτό υφίσταται χλωρίωση από δεσμευμένο χλώριο σε σημαντικές συγκεντρώσεις. Λόγω της ισχυρής δράσης των οξειδωτικών που παράγονται από τα ηλεκτρόδια, δεν είναι δυνατός ο σχηματισμός των οργανοχλωριομένων ενώσεων (ΤΗΜ’s).

 

Τα καινοτόμα ηλεκτρόδια που χρησιμοποιούνται στο e-SPT είναι τα μοναδικά που μπορούν να παράγουν τα απαραίτητα οξειδωτικά για την αποστείρωση του νερού. Η εγκατάσταση του συστήματος είναι απλή (by pass) και πραγματοποιείται στο ήδη υπάρχον μηχανοστάσιο, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή αντλιών ή φίλτρων. Το αποτέλεσμα που θα απολαμβάνετε είναι ένα διαρκές και ομοιόμορφο περιβάλλον προστασίας, με άψογη ποιότητα νερού, χωρίς τους κινδύνους και τις ενοχλήσεις του χλωρίου

 

Το e-SPT έχει εγκατασταθεί σε διακεκριμένα ξενοδοχεία και SPA όπως:

 

*       Grand Bretagne Hotel – Athens

*       Minoan Palace – Heraklion, Crete

*       Corina Mare – Chania, Crete

*       Porto Bello Royal - Kos

*       Grand Resort Lagonisi

*       Δημοτικές Κολυμβητικές εγκαταστάσεις Ηρακλείου Αττικής

 

Πατήστε εδώ για να ζητήσετε τηλεφωνική επικοινωνία με μηχανικό της ΦΑΣΜΑ

 

*Αν στην πισίνα χρησιμοποιείται θαλασσινό νερό, δεν απαιτείται η προσθήκη αλατιού

επιστροφή
Χρηματοδότηση μέσω του Δικτυωθείτε Integrated Internet Services